Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u crnoj gori

Uslovi korišćenja

PDF Štampa


 

U daljem tekstu ugovor o uslovima korišćenja.Ugovor o uslovima korištenja je napisan na Srpskom jeziku.

Ugovor je između www.klikdoopsla.me portala i posetioca portala odnosno korisnika. 

Pod posetiocima, korisnicima portala podrazumevamo:


1. Kandidate      -fizička lica
2. Poslodavace  -pravna lica.


Sporazum ugovora:

Korišćenjem portala www.klikdoopsla.me (u nastavku teksta ugovora skraćeno: klikdoposla) i svih njegovih delova teksta, automatski prihvatate sve trenutne uslove korišćenja portala klikdoposla.
Ukoliko se ne slažete sa uvodom ovog ugovora odnosno nakon pročitanog ugovora, molimo Vas da više ne koristite portal klikdoposla.

Molimo Vas da pažljivo pročitate sve delove ugovora.

Pristup portalu klikdoposla i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, pola, rase ili seksualne orjentacije.
Korisnici portala odnosno posetioci su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja i smatra se da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim uslovima korišćenja i da ih razumeju u potpunosti. Klikdoposla kao vlasnik portala zadržava pravo izmene ili dopune uslova korišćenja, jednostrano bez prethodnog obaveštenja i nije odgovoran za nastale posledice koje se mogu pojaviti kao posledica promena.

Portal  www.klikdoopsla.me (u nastavku teksta ugovora skraćeno: klikdoposla) vrši ulogu pri povezivanju, umrežavanju i oglašavanju poslodavaca (u nastavku teksta ugovora skraćeno: Poslodavci) i kandidata, oglašavanju, odnosno lica koja traže posao (u nastavku teksta ugovora: kandidati).
Kandidatima se smatraju nezaposlena fizička lica ili fizička lica koja su u radnom odnosu odnosno zaposlena lica koja žele da promene odnosno pronađu novo ili dodatno radno mesto.
Korišćenjem portala klikdoposla bezuslovno se slažete sa svim ispod i iznad navedenim stavkama ovog ugovora.
Ukoliko se ne slažete sa dosadašnjim delom pročitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal klikdoposla.


Molimo Vas da pažljivo pročitate sve delove ugovora.


Opšti uslovi korištenja se dele u dve kategorije:

1. Usluge za Kandidate   ( fizička lica)
2. Usluge za Poslodavce ( pravna lica)1. Kategorija-kandidati


Klikdoposla sve svoje usluge kandidatima pruža u potpunosti besplatno.

Klikdoposla može da čuva, prikuplja informacije o kandidatima, ali isključivo uz njihovu saglasnost i u cilju lakšeg povezivanja poslodavca i kandidata i na obostrano zadovoljstvo. Kandidati sve podatke upisuju dobrovoljno. Klikdoposla smatra da je dužan da zaštiti vašu privatnost.

Onoga trenutka kada se registrujete kao kandidat koji traži posao, vi se slažete da ste upisali tačne, važeće i potpune informacije o sebi, zatim da ćete ih ažurirati na sajtu ukoliko se one promene. Vi se slažete da se mi možemo osloniti na te podatke kao tačne, važeće i potpune. Vi pristajete da ako su vaši podaci za registraciju neistiniti ili nevažeći, da mi zadržavamo pravo prekida vašeg korišćenja portala klikdoposla.

Kandidat može u bilo kom trenutku otkazati, izbrisati prikupljene informacije u pismenoj formi ( elektonski putem emaila) upućeno portalu klikdoposla. Dakle kandidat ima pravo brisanja podataka, samostalno ili putem slanja email poruke.

Klikdoposla se obavezuje da Vaše lične podatke neće davati, prodavati, iznajmljivati, distribuirati, menjati ili na bilo koji način ustupati trećim licima. Kandidat ima pravo na uvid u svoje informacije u bilo kom trenutku.

Kandidati mogu pretraživati, oglašavati potražnju za poslom i vršiti prijave na oglase za posao.Takođe mogu objavlljivati svoje biografije odnosno profile kandidata i umrežavati se sa kandidatima ili poslodavcima.

Prilikom postavljanja oglasa potražnje za poslom, koje vi samostalno upisujete i postavljate, Vi odobravate da vašem nalogu, vašem oglasu i vašim informacijama koje sami upisujete imaju pristup svi registrovani i neregistrovani korisnici portala klikdoopsla.me. Pri tome ste saglasni da portal klikdoopsla.me ne smatrate odgovornim za bilo kakvu vrstu moguće nastale štete koja bi mi mogla biti uzrokovana zloupotrebom vaših podataka od strane korisnika, poslodavaca a dalje trećih lica.Vi pristajete da klikdoposla ne smatrate odgovornim za bilo kakvu štetu koja može da bude nanešena zloupotrebom podataka od strane korisnika, posetioca, poslodavaca ili trećih osoba.

Prilikom konkurisanja na neki od oglasa za posao to činite na vlastitu odgovornost. Samim činom pregleda oglasa i konkurisanjem se slažete da to činite na vlastitu odgovornost i slažete se da klikdoposla ne preuzima odgovornost za eventualnu nastalu posledicu. Ukoliko se ne slažete sa dosadašnjim delom pročitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal klikdoposla.

 Profili kandidata- biografije

 

U slučaju da pristanete, odnosno napravite vaš profil kod nas na portalu, Vi odobravate da vašem nalogu i vašim informacijama imaju pristup svi registrovani poslodavci portala klikdoopsla.me. Pri tome ste saglasni da portal klikdoopsla.me ne smatrate odgovornim za bilo kakvu vrstu moguće nastale štete koja bi mi mogla biti uzrokovana zloupotrebom vaših podataka od strane poslodavaca a dalje trećih lica.

Klikdoposla.com ne preuzima odgovornost za ista, bilo da se odnosi na oglase ili članke.
Ukoliko se ne slažete nakon ovog dela pročitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal klikdoposla.


2. Kategorija-poslodavci

 

Onoga trenutka kada se registrujete kao poslodavac koji traži zaposlenike, radnu snagu, vi se slažete da ste upisali tačne, važeće i potpune informacije o vašem preduzeću, zatim da ćete ih ažurirati na sajtu ukoliko se one promene. Vi se slažete da se mi možemo osloniti na te podatke kao tačne, važeće i potpune. Vi pristajete da ako su vaši podaci za registraciju neistiniti ili nevažeći, da mi zadržavamo pravo prekida vašeg korišćenja portala klikdoposla, kao i druge mere koje proisteknu kao posledica.

Poslodavci mogu objavljivati besplatno oglase za posao (u nastavku teksta ugovora: oglasi), besplatno pregledati prijave kandidata za posao, i besplatno pretraživati biografije odnosno profile kandidata jedino u cilju pronalaženja kandidata odnosno isključivo za radno mesto.
Podaci se cuvaju, uz suglasnost poslodavaca, na serverima koji se nalaze u Nemačkoj.

Kandidati i poslodavci se mogu povezivati putem sistema klikdoposla portala, unutar profila kandidata odnosno profila poslodavaca.
Klikdoposla zadržava pravo izmene ili dopune ovih pravila odnosno uslova korišćenja bez prethodne najave i koje mogu da stupe na snagu odmah po objavi.
Ukoliko se ne slažete nakon pročitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal klikdoposla, odnosno da napustite naše stranice.


Odricanje odgovornosti

Klikdoposla nije odgovoran za materijalnu, finansijsku, duševnu, ili bilo kakvu drugu vrstu štete koja može nastati kao rezultat korištenja ovog portala.

Za objavljeni sadržaj klikdoposla ne garantuje ispravnost i tačnost informacija koje unose poslodavci i kandidati u svojim oglasima odnosno biografijama, profilima.
Klikdoposla zadržava pravo izmene i uklanjanja sadržaja bilo poslodavca ili kandidata, a podrazumeva se na (biografije i oglase) a prema-shodno proceni ispravnosti unešenih podataka .
Strogo je zabranjeno postavljanje slika i video sadržaja opasnog sadržaja, sadržaja koji podstiče na terorizam, sadržaja za koji ne posedujete  autorska prava bez dozvole autora, postavljanje bilo kakvih vulgarnih ili uvredljivih sadržaja ili bilo kakvih aktivnosti koje su u suprotnosti sa važećim zakonima i moralnim načelima.

Korisnički nalozi poslodavaca.

Poslodavcima se smatraju svi korisnički nalozi koji su registrovani isključivo kao pravna lica.
Važno: poslodavci ne mogu biti fizička lica.
Ova vrsta korisnika odnosno poslodavci mogu imati na raspolaganju određenu vrstu komercijalne usluge i koja treba biti definisana cenovnikom.
Sve usluge koje nudi portal klikdoposla su definisane ili će biti definisane cenovnikom.
Ukoliko usluga nije definisana cenovnikom smatraće se besplatnom.
Poslodavci imaju na raspolaganju više usluga.
Od koji su: Postavljanje oglasa, pretraživanje profila kandidata odnosno baze biografija.
Dakle, dostupni su im veoma poverljivi, lični podaci o kandidatima: slike, brojevi telefona, bračno stanje, email adrese, i slične veoma privatne informacije.
Najstrožije je zabranjena zloupotreba prikazanih podataka o kandidatima, zatim distribucija ili u bilo kakve svrhe.
Poslodavac se automatski obvezuje da će sve usluge na portalu da koristi u dobroj nameri i jedino i isključivo u svrhu pronalaženja odgovarajućih radnika za svoje potrebe, bez zloupotrebee baze podataka, profila kandidata portala klikdoposla.

Oglasi odnosno objavljivanje oglasa za posao je dostupno isključivo registrovanim poslodavacima i isključivo pravnim licima.

Fizičkim licima nije omogućeno postavljanje oglasa potražnje radnika.
Postavljanje oglasa je besplatno osim u slučajevima kada može biti naplaćivano ali sa prethodno definisanim cenovnikom.
Oglasi za posao služe isključivo kao sredstvo koje pomaže pri pronalaženju  kandidata za radna mesta odnosno kadar.
Upotreba u druge svrhe je najstrožije zabranjena, biće automatski sankcionisana uklanjanjem oglasa i trajnim izbacivanjem poslodavca sa portala.
Oglasi za posao imaju vreme trajanja, koje određuje poslodavac pri objavi oglasa za posao koju moze izmeniti portal klikdoposla prema ličnoj proceni bez obrazloženja. Nakon isteka, oglasi za posao se arhiviraju. Istekli oglas za posao je vidljiv ali je onemogućeno konkurisanje. Dakle oglasi su arhivirani i vidljivi svima.
Zabranjeno je objavljivanje oglasa fizičkim licima, takvi oglasi neće biti objavljeni, u slučaju greške biće odmah izbrisani po ustanovljenju .
Klikdoposla zadržava pravo brisanja tekstova  za koje smatra da nisu podobni i bez prethodne najave.

Korisnički nalozi kandidata:


Kandidati mogu slati zahteve za povezivanjem sa poslodavcima i drugim kandidatima na portalu.
Kandidati mogu objaviti biografiju, svoj profil, koji zatim postaje dostupan svim poslodavcima koji su registrovani na portalu klikdoposla.


Šta to znači?
To znači da pristajete da Vaši lični podaci, poput  slike, adrese, bračnog stanja, brojeva telefona, email adresa postaju dostupni trećim licima odnosno poslodavcima.
Objavljivanje biografije odnosno profila kandidata je u potpunosti besplatno i uvek će biti.
Objavom profila kandidata slažete se da vaši privatni podaci postaju dostupni svim registrovanim poslodavcima ili sa vašom dozvolom i kandidatima. U slučaju da pristanete, odnosno napravite vaš profil kod nas na portalu, Vi odobravate da vašem nalogu i vašim informacijama imaju pristup svi registrovani poslodavci portala klikdoopsla.me. Pri tome ste saglasni da portal klikdoopsla.me ne smatrate odgovornim za bilo kakvu vrstu moguće nastale štete koja bi mi mogla biti uzrokovana zloupotrebom vaših podataka od strane poslodavaca a dalje trećih lica. U slučaju da niste sigurni ili se ne slažete molimo Vas da ne koristite naše usluge.

 

Naglašavamo da je zabranjeno  korišćenje portala u terorističke svrhe, za iskazivanje verske, rasne, nacionalne mržnje, seksualne diskriminacije ili dr.


VAŽNO:

Pravila preuzimanja  teksta i oglasa

Portal klikdoposla dozvoljava preuzimanje teksta, oglasa odnosno teksta, oglasa na koje on polaže autorska prava.
U tom slučaju je dozvoljeno prenošenje članaka, odnosno teksta oglasa uz obavezno navođenje izvora odnosno linka  ka našoj veb stranici.
Ukoliko smatrate da je došlo do povrede Vaših autorskih prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice


Portal klikdoposla objavljuje linkove ka drugim stranicama u dobroj nameri i ne odgovara za eventualnu štetu  i tekst na  tim stranicama.

 

Važno:

Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. Klikdoposla.com, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za predlog dan u članku. Izražena mišljenja su lična mišljenja autora. U slučaju da se ne slažete sa uslovima korišćenja molimo Vas da ne koristite naš portal, odnosno da napustite naše stranice, u suprotnom, odnosno Vašim pristankom dajete saglasnost da se slažete sa svim delovima ovog ugovora.

Klikdoposla.com ne preuzima odgovornost za ista, bilo da se odnosi na oglase ili članak.

 

Ako imate pitanja ili nedoumica, molimo vas upotrebite kontakt formu na našem portalu i naš tim će brzo odraditi vaš odgovor, profesionalno i efikasno.
blog comments powered by Disqus